KockaPark Campona

LEGO® DUPLO® 10985 - Szélturbina és elektromos autó

A LEGO® DUPLO® Városi kalandok Szélturbina és elektromos autó (10985) készlet kreatív szórakozással tölti fel az óvodások ..

Azonosító: 10985-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 2 - 0

3,690 Ft

Kosárba

A LEGO® DUPLO® Városi kalandok Szélturbina és elektromos autó (10985) készlet kreatív szórakozással tölti fel az óvodások játékát. Ez a nagyszerű játékkészlet egy töltőállomást, egy elektromos autót, egy csavarkulcsot, valamint egy mérnök és egy mókus figurát is tartalmaz, amik arra bátorítják a 2 éves vagy nagyobb óvodásokat, hogy valós élethelyzeteket játsszanak el és hozzáférhető, könnyen érthető módon tudjanak meg többet a fenntartható életről. Kreatív játék kíváncsi természetű gyerekeknek A 2 éves vagy nagyobb gyerekekre rengeteg elfoglaltság vár. Megpörgethetik a turbinát, hogy elektromosságot hozzanak létre, majd a töltőpontra csatlakoztathatják az autót. Örömmel fogják eljátszani, hogy a mérnök megjavítja az autót vagy a turbinát. Emellett egy aranyos mókus is vár rájuk: odaadhatja a mérnöknek a csavarkulcsot, ha egy kis segítségre van szüksége. Mókás játékok, amik remek beszédtémákat adnak A LEGO DUPLO játékok nagyszerűek ahhoz, hogy a gyerekek fantáziadús játékon keresztül fedezzék fel az őket körülvevő világot, így a szülők és a fiatalok közösen vághatnak bele a vidám kalandokba.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft
20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10931 - Teherautó és lánctalpas exkavátor

7,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385