KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 41422 - Panda lombház

Engedd a gyermekedet csatlakozni a vadállatos kalandhoz, miközben eljátssza, hogy ápolja a megmentett pandákat ezzel LEGO®..

Azonosító: 41422-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

Online akció
18,990 Ft
15,990 Ft

Engedd a gyermekedet csatlakozni a vadállatos kalandhoz, miközben eljátssza, hogy ápolja a megmentett pandákat ezzel LEGO® Friends Panda lombház (41422) játékkészlettel! A legjobb játékot keresed ahhoz, hogy állatrajongó 7 éveseket vagy nagyobbakat órákon keresztül szórakoztasson? Ez a lombházas játszótér éppen arra való. Találsz benne mászórudakat és egy klassz csúszdát is. A LEGO Friends büszke arra, hogy támogatja a National Geographic Explorers munkáját. A legjobb barátaik nyomdokait követve Hozd be a népszerű LEGO® Friends tv-sorozatot a gyermekek szobájába, hogy a kis építők újra eljátszhassák kedvenc műsoruk jeleneteit. Mindegyik aranyos állatmentési készlet segít a fiataloknak belefeledkezni az izgalmas, kreatív játékba, és kitalálni saját történeteiket. Ez a dzsungelállatos játékkészlet arra ösztönzi a gyermekeket, hogy megtanuljanak törődni az állatokkal és a környezettel. Fokozd az építési élményt! Töltsd le a LEGO Építési útmutatók alkalmazást, és férj hozzá az Instructions PLUS eszközhöz, amely lehetővé teszi a gyermekeknek, hogy még megépítés előtt forgassák, nagyítsák és megjelenítsék modelljüket!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends -

11,990 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385