KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® 76385 - Roxfort™ pillanatai: Bűbájtan óra

A LEGO® Harry Potter Roxfort™ pillanatai: Bűbájtan óra (76385) egy roxforti tanterem, ami egy kockákból épült, könyves ját..

Azonosító: 76385-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

11,990 Ft

A LEGO® Harry Potter Roxfort™ pillanatai: Bűbájtan óra (76385) egy roxforti tanterem, ami egy kockákból épült, könyves játékkészlet borítója alatt rejlik. Ha a gyermekek felemelik a borítót, Flitwick professzor bűbájtan óráján találják magukat. Hordozható, roxforti tanterem A kreatív szerepjátékra inspiráló funkciókat tartalmazó szett bármelyik Harry Potter rajongót elvarázsolja! Találsz benne egy beépített táblát, könyvespolcot és kandallót, valamint különféle bútorokat és felszereléseket, amiket ha kiveszel, kibővítheted a játékteret. A gyermekek a gyűjtemény más készleteivel is kombinálhatják ezt a Harry Potter szettet – mindegyik készlet egy új roxforti órát rejt. A sorozat készletei jellegzetes színű borítókkal és egyedi motívumokkal rendelkeznek, amiket összeillesztve egy 360 fokos roxforti játékélmény vár. Varázslatos meglepetés a kis boszorkányoknak és varázslóknak A LEGO Harry Potter szettek elbűvölő ajándékokat kínálnak, amik a népszerű filmek minden rajongóját elvarázsolják.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385