KockaPark Campona

LEGO® Roxfort™: Százfűlé-főzet kis hibával

A LEGO® Harry Potter™ Roxfort™: Százfűlé-főzet kis hibával (76386) készlet varázslatos kalandokra inspirál a Roxfort™ mosd..

Azonosító: 76386-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

8,990 Ft

A LEGO® Harry Potter™ Roxfort™: Százfűlé-főzet kis hibával (76386) készlet varázslatos kalandokra inspirál a Roxfort™ mosdójában. Minifigura átalakulások Százfűlé-főzettel Az ifjú boszorkányok és varázslók csatlakozhatnak Harry Potterhez, Ron Weasley™-hez és Hermione Granger™-hez, miközben erős Százfűlé-főzetet kotyvasztanak. Ha megisszák, a szereplők Vincent Crabbe-é és Gregory Goyle-lá változnak, amit a gyermekek úgy érhetnek el, ha megfordítják a minifigurák fejét, hogy egy új arcot tárjanak fel, amit egy másik hajelemmel egészíthetnek ki. A varázslat balul sül el, hiszen Hermione macskává változik! Emellett más meglepetések is várnak: egy exkluzív, aranyszínű, évfordulós Harry Potter minifigura; 2 véletlenszerű, gyűjthető varázslókártya csempe; és egy titkos alagút a mosdókagyló alatt. Ha a LEGO Harry Potter Roxfort™ Titkok Kamrája (76389) szettel kombinálod ezt a készletet, a titkos alagutat összeillesztheted 2 szobával, így még tovább bővítheted a játéklehetőségeket. Ezt a varázslatos, moduláris rendszert a gyermekek bármikor újabb szobákkal egészíthetik ki, hogy egy egész Roxfort kastélyt alkossanak.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385