KockaPark Campona

LEGO® Harry Potter™ 76398 - Roxfort™-i gyengélkedő

Roxfort™-i gyengélkedő! A Roxfort™-i gyengélkedő szett telis-tele van varázslatos játéklehetőségekkel – az ikonikus órato..

Azonosító: 76398-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

19,990 Ft

Roxfort™-i gyengélkedő! A Roxfort™-i gyengélkedő szett telis-tele van varázslatos játéklehetőségekkel – az ikonikus óratoronyban pedig egy időutazós kaland veszi kezdetét. A LEGO® Harry Potter™ Roxfort™-i gyengélkedő (76398) készlet telis-tele van varázslatos játéklehetőségekkel a 8 éves vagy nagyobb gyerekek számára, hiszen ápolhatják a betegeket a betegszobában, az óratoronyban pedig időutazós kalandok várnak rájuk. Tökéletes a Harry Potter rajongóknak Az ifjú boszorkányok és varázslók Harry Potterhez, Ron Weasley™-hez és Hermione Granger™-hez csatlakozhatnak ebben a sokoldalú játékkészletben, ami a Harry Potter és az azkabani fogoly™ című film emlékezetes jelenetei alapján készült. A roxforti gyengélkedőben 3 ágyat, egy tévét és Madam Poppy Pomfrey-t találod, aki a bájitalokkal és cukorkákkal teli kocsiját tolja. Ron ágyban fekszik bekötözött lábbal, és egy palack visszataszító Pótcsont-Rapidot kap. Mindeközben az óratoronyban Harry és Hermione az Időnyerő™-t használják. A gyerekek elfordíthatják a torony tetejét, hogy az óramutatók forogni kezdjenek, és visszautazzanak az időben egy újabb, varázslatos kalandra. A készlet alsó és felső fele szétszedhető, így a kettő közé más modulokat is beilleszthetsz, hiszen a szett a sorozat további készleteivel is kombinálható, így az egész Roxfort kastélyt megépítheted.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385