KockaPark Campona

LEGO® Harry Potter™ 76400 - Roxfort™ hintó és thesztrálok

Roxfort™ hintó és thesztrálok! Lépj be a Tiltott Rengetegbe Harry Potter™ és Luna Lovegood™ társaságában, ahol egy felnőt..

Azonosító: 76400-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

7,990 Ft

Roxfort™ hintó és thesztrálok! Lépj be a Tiltott Rengetegbe Harry Potter™ és Luna Lovegood™ társaságában, ahol egy felnőtt és egy kölyök thesztrál élelmet keres a fák között! Barátkozz össze a rejtélyes, szárnyas lényekkel, és adj nekik almát és egy kis húst, amit megehetnek. Ezután kösd a hintóra a felnőtt thesztrált, és menj el vele a Roxfortból Roxmorts™-ba, és vissza! A 7 éves kortól ajánlott LEGO® Harry Potter™ Roxfort™ hintó és thesztrálok (76400) építőjátékban a gyerekek varázslatos lényekről gondoskodhatnak, és hintóval utazhatnak a végtelen kalandok felé. Ikonikus szereplők és lények Az ifjú boszorkányok, varázslók és muglik örömmel fognak csatlakozni Harry Potterhez és Luna Lovegood™-hoz, miközben a Tiltott Rengetegben rátalálnak a felnőtt és kölyök thesztrálra. Egy almával és hússal megetethetik a misztikus, szárnyas lényeket, utána pedig a thesztrál húzta hintóval a következő, bűbájos kaland felé utazhatnak. Ez a sokoldalú játékkészlet arra fogja inspirálni a gyerekeket, hogy újraalkossák a Harry Potter és a Főnix Rendje™ című film emlékezetes jeleneteit, vagy saját, végtelen kalandokat találjanak ki. Az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban a gyerekek építés közben megjeleníthetik, felnagyíthatják és megforgathatják a modellt, így csodálatos, magával ragadó építési folyamatban és interakcióban lesz részük.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385