KockaPark Campona

LEGO® Harry Potter™ 76421 - Dobby™ a házimanó

Lepd meg a Harry Potter™ rajongókat Dobby™, a házimanó legelső LEGO® kockamodelljével! Az azonnal felismerhető, kockákból ..

Azonosító: 76421-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 8 - 0

11,990 Ft

Kosárba

Lepd meg a Harry Potter™ rajongókat Dobby™, a házimanó legelső LEGO® kockamodelljével! Az azonnal felismerhető, kockákból épült figurának beállítható feje van a különféle pózokhoz, valamint beállítható karja és ujjai, így Dobby a kezében tarthatja a mellékelt, ikonikus kiegészítőket. A szettben a Harry Potter zokniját rejtő Tom Denem naplójának részletgazdag, megépíthető modelljét is megtalálod, ami felszabadítja Dobbyt, emellett Petunia néni lebegő pudingtortáját is megtalálod, így felidézheted a klasszikus jelenetek emlékeit. Gyűjthető, megépíthető és kiállítható modell Varázslatos ajándékötlet a 8 éves vagy nagyobb gyerekeknek és a Harry Potter emléktárgyak gyűjtőinek. Dobby, a házimanó megépíthető és kiállítható modellje 19 cm magas. Helyezd Dobby figuráját a névtáblával ellátott, megépíthető állványra, hogy teljessé varázsold a dekorációt, ami egész biztosan mindenki figyelmét megragadja. Az építés új módja A fiatalokra egy egyszerű és intuitív építési kaland vár a LEGO Builder appal! Az alkalmazásban a gyerekek felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385