KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Winter Village Station

A hó éppen jókor kezd olvadni azok számára, akik most indulnak haza a téli vakációról, a Téli falusi állomás pedig tele za..

Azonosító: 10259-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 886
Minifigurák: 5
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 0 - 0

Online akció
23,990 Ft
22,590 Ft

A hó éppen jókor kezd olvadni azok számára, akik most indulnak haza a téli vakációról, a Téli falusi állomás pedig tele zajos, izgatott utazókkal. Ünnepi dekorációk díszítik az óratornyot és a lámpaoszlopokat, a kávézókban a barista sietve szolgálja ki a vendégeket a presszógépből kifolyó finom, forró kávéval, miközben a pénztárnál az utazási ügynök segít a peronon várakozó boldog utasoknak. Emeld fel a sorompót a kereszteződésnél és segíts a buszvezetőnek leszállítani az utasokat! Utána rakd ki a bőröndöket és a díszcsomagolású ajándékokat a csomagtérből, majd indulj az állomás peronjára, ahol kézbe vehetsz egy újságot, és pihenhetsz miközben az ünnepekre várakozol! Varázsolj ünnepi hangulatot az otthonodba ezzel az ünnepi LEGO® Creator Expert szettel! Karácsonyi Hangulat

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ünnepek - City Adventi naptár

5,990 Ft
6 %

LEGO Ünnepek - Karácsonyi Vonat

29,990 Ft
12 %

LEGO Ünnepek - Téli játékbolt

21,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385