KockaPark Campona

LEGO® LEGO® Star Wars™ Adventi naptár

A rajongók december minden napján egy galaktikus meglepetésre ébredhetnek a 75245 LEGO® Star Wars™ 2019-es Adventi naptárr..

Azonosító: 75245-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

8,999 Ft

A rajongók december minden napján egy galaktikus meglepetésre ébredhetnek a 75245 LEGO® Star Wars™ 2019-es Adventi naptárral! Minden ajtó mögött egy megépíthető Star Wars szereplő, csillaghajó, jármű vagy más megépíthető, gyűjtőknek való játék lapul, valamint 2 exkluzív, karácsonyi LEGO figura. Ha minden ajtót kinyitottál, még akkor is vár rád egy kihajtható, színpompás Ahch-To szigeti helyszínt ábrázoló játszószőnyeg, amelyen a gyermekek fantasztikus Star Wars kalandokat játszhatnak el. Ez a gyermekeknek szánt adventi naptár nagyszerű Star Wars témájú ajándék, mellyel izgatottan fogják várni az ünnepet. Nyiss ki minden nap egy ajtót, hogy felfedd és megépítsd a 24 LEGO® Star Wars™ építőjátékot! Ez a LEGO® Star Wars™ 2019-es Adventi naptár 6 minifigurát és 4 droid LEGO® figurát tartalmaz. A készletben 13 gyűjtőknek való mini építményt találsz: egy Első rendi Csillagrombolót, Kylo Ren Űrsiklóját, egy ágyúval felszerelt rohamosztagost, Poe X-szárnyú vadászgépét, egy Ellenállás oldali csapatszállítót, az Ahch-To szigetet, egy Quadjumpert, egy Halálcsillag ágyút, egy Corporate Alliance TankDroidot, egy MTT-t, egy mentőkabint, egy Hoth ágyút és egy Twin-Pod felhőautót. A csomagban továbbá vár rád egy Első rendi rohamosztagos, egy exkluzív Luke Skywalker Ahch-To szigeti ruhában, egy Halálcsillag ágyúkezelő, egy Lázadó katona és egy Felhőautó pilóta. Ezeken felül pedig egy Keresődroid, egy Harci droid és egy Mynock LEGO® figurát is találsz. A gyermekeknek szánt adventi naptár egy ünnepi témájú porg és Gonk droid LEGO® figurát is tartalmaz. A fegyverek között 2 romboló pisztolyt és 3 ágyút fedezhetsz fel. Gyűjts össze minden Star Wars™ témájú ajándékot és játszd el saját Ahch-To szigeti kalandjaidat a készletben található, kihajtható játszószőnyegen!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO - Friends 41706 - LEGO® Friends Adventi naptár

9,390 Ft

LEGO - Seasonal 40639 - Madárfészek

4,990 Ft

LEGO - LEGO 40640 - Diótörő

8,000 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385