KockaPark Campona

LEGO® Minecraft™ 21185 - Az alvilági bástya

Az alvilági bástya! Küzdd át magad Az alvilági bástya felé vezető úton! Szelídíts meg egy álomfutót, és kelj át vele a lá..

Azonosító: 21185-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

13,990 Ft

Az alvilági bástya! Küzdd át magad Az alvilági bástya felé vezető úton! Szelídíts meg egy álomfutót, és kelj át vele a láván. Gyűjts fát a bájitalaidhoz – de vigyázz! Egy magmakocka elszántan meg akar akadályozni. Ezután használd a TNT-t, hogy visszaverd a malackát és a kegyetlen malackát, miközben aranyblokkokat szerzel. Majd nézd meg, hogy találsz-e a kincsesládában alvilági törmeléket, vasrögöt és sertéshúst, mielőtt visszamennél és még több kalandba belevágnál! A LEGO® Minecraft Az alvilági bástya (21185) szettel a 8 éves vagy nagyobb, Minecraft® rajongó gyerekekre kézzelfogható akció vár. Elfoglaltságokkal teli Minecraft küldetés A játékosok átküzdhetik magukat a tüzes alvilági bástya felé vezető úton, ahol számos kihívással kell szembenézniük, hogy alapanyagokat gyűjtsenek, amik még több kreatív játéklehetőségre inspirálnak. A Minecraft karakterek között egy alvilági kalandort, magmakockát, kegyetlen malackát, malackát és egy álomfutót találsz. Számos különleges funkció is vár rád, többek között robbanó funkció, amit a TNT beépítése és a kar lenyomása aktivál. Az autentikus részleteket a gyerekek azonnal fel fogják ismerni a játékból: skarlátgyökér, mocsaras gomba, aranyozott feketekő, alvilági fa, piros gombák, lélekfáklyák, aranyblokkok, alvilági aranyérc és lélektűz. Emellett a játékosokra harci eszközök – aranyfejsze, számszeríj és alvilági kard –, valamint TNT, horgászbot és egy kincsesláda is vár, amiben alvilági törmeléket, vasrögöt és sertéshúst találnak. Akárcsak a Minecraft videójáték, úgy ez a játékkészlet is átrendezhető, így végtelen, új kalandokra inspirál.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21241 - A méhkaptár

7,990 Ft

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21247 - Az Axolotl ház

9,990 Ft

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21178 - A rókaházikó

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385