KockaPark Campona

LEGO® LEGO® Katana 4x4

A klassz 4×4 teherautó és nindzsa akciófigurák segítségével a gyermekek hatalmas csatákat játszhatnak el a Tiltott Spinjit..

Azonosító: 70675-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 435
Minifigurák: 5
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

0 Ft

A klassz 4×4 teherautó és nindzsa akciófigurák segítségével a gyermekek hatalmas csatákat játszhatnak el a Tiltott Spinjitzu Tekercsért! A LEGO® NINJAGO® 70675 Katana 4×4 nindzsa jármű tartalmaz egy nyitható, minifigurának kialakított vezetőfülkét, egy rejtett, forgó suriken pengét vágó funkcióval, 2 rugós kilövőt és egy nyitható fegyvertároló rekeszt. A gyermekek örömmel fogják eljátszani a NINJAGO TV sorozat jeleneteit, vagy megalkotni saját történeteiket az 5 minifigurával, válogatott fegyverekkel és olyan kiegészítő elemekkel, mint a megépíthető állvánnyal ellátott Tiltott Spinjitzu Tekercs, valamint Nya TS új, 2019 júniusában megjelenő tornádó pörgettyűje. Bármelyik LEGO építő bámulatos építési élményhez juthat ezzel a LEGO NINJAGO készlettel az Instructions PLUS révén, ami az okostelefonokon és tableteken is elérhető a LEGO Life applikációban. A könnyen használható, intuitív építési útmutatóval az építő, egy különleges „szellem” módot használva, alkotásaira ráközelíthet, valamint elforgathatja és megjelenítheti azokat menet közben. Az Instructions PLUS azért is nagyszerű a fiatal építők számára, mert átvezeti őket az építési folyamaton, így fokozva a függetlenség érzését és a sikerélményt. A csomagban 5 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO® NINJAGO® minifigurát találsz: Kai-t, Nya TS-t (Tiltott Spinjitzu), Chart, Tűzostort és Tűzszelőt. A Katana 4×4 játék teherautó tartalmaz egy nyitható, minifigurának kialakított vezetőfülkét, forgó suriken pengét vágó funkcióval, 2 rugós kilövőt, egy nyitható fegyvertároló rekeszt, benne válogatott, aranyszínű fegyverekkel, továbbá aranyszínű keréktárcsákkal ellátott kerekeket, turbó rásegítőket lángoló kipufogó elemekkel, egy nindzsa zászlóelemet és dekoratív fegyvereket. Nyomd le a 4×4 jármű alján található kart, hogy eltaláld a minifigurákat a suriken pengével! A csomagban megtalálod a Tiltott Spinjitzu tekercs fegyvert kockából épült állványával. A LEGO® NINJAGO® készlet tartalmazza Kai ezüst- és aranyszínű katanáit, Char kígyójogarát, Tűzostor ostorát és Tűzszelő kardját. A kiegészítő elemek között megtalálod Kai katana tartóját, Nya TS „felturbózott“ fejfedő elemét és új, 2019 júniusában megjelenő tornádó pörgettyűjét, Char kígyófarkát, Tűzostor kígyópáncélját és Tűzszelő pajzsát. Klassz játék gyermekek számára, mellyel eljátszhatják a NINJAGO® TV sorozat izgalmas akcióit. A LEGO® Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton, a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. A katana 4×4 nindzsa jármű méretei: több mint 8 cm magas, 21 cm hosszú és 13 cm széles.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385