KockaPark Campona

LEGO® NINJAGO® 70689 - Lloyd Spinjitzu nindzsa tréningje

Lloyd Spinjitzu nindzsa tréningje! A gyerekek lelkesen fognak segíteni a nindzsahős Llyodnak tökéletesíteni Spinjitzu kép..

Azonosító: 70689-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

3,690 Ft

Lloyd Spinjitzu nindzsa tréningje! A gyerekek lelkesen fognak segíteni a nindzsahős Llyodnak tökéletesíteni Spinjitzu képességeit ezzel a bámulatos NINJAGO® pörgettyűvel. A Lloyd Spinjitzu nindzsa tréningje (70689) játékkészlettel a 6 éves vagy nagyobb NINJAGO® rajongók segíthetnek nindzsahősüknek tökéletesíteni a képességeit egy szórakoztató és interaktív pörgettyű akciójátékkal. A gyerekekre órákig tartó akció vár, miközben Lloydot merész kihívások elé állítják ezzel az akciójátékkal. Pörgettyűs kalandok! A gyerekek örömmel fogják Lloydot a pörgettyű belsejébe helyezni, meghúzni a kioldózsinórt és megnézni, ahogy szélsebesen pörög, és megpróbálja kikerülni a 3 égő bombát. Az új, 2022 márciusában megjelenő Lloyd minifigura egy exkluzív, eddig még sosem látott elemi erő külsővel van ellátva. Szórakoztató, digitális élmény építőknek A játékkészlethez egy interaktív, digitális útmutató is tartozik, ami még mókásabbá varázsolja az építési élményt. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazás segítségével építés közben felnagyíthatod és megforgathatod a modelled képét. Az építők emellett az alkalmazásban bármikor elmenthetik a haladásukat.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385