KockaPark Campona

LEGO® 71719 - Zane Mino teremtménye

A gyermekek imádni fogják ezt a LEGO® NINJAGO® Zane Mino teremtménye (71719) készletet, amelyben 4 összerakható figura tal..

Azonosító: 71719-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

17,590 Ft

A gyermekek imádni fogják ezt a LEGO® NINJAGO® Zane Mino teremtménye (71719) készletet, amelyben 4 összerakható figura található. Akár önmagukban játszanak vagy barátaikkal közösen, a gyerekeknek kreatív szórakozásban lesz részük. Belevethetik magukat ennek az izgalmas fantáziavilágnak a mélyére Hős Cole és Hős Zane oldalán, és segíthetnek nekik kimenekülni Shintaro félelmetes tömlöceiből. A tökéletes nindzsa játék a társasjáték kalandokhoz Ez a NINJAGO Zane szett használható LEGO társasjátékként is, amelyben egy nindzsa kockapörgető és egy különleges csapdával felszerelt erőd is található. A gyerekek megpörgethetik a kockát, és részt vehetnek a játékban azzal a céllal, hogy elkerüljék a csapdát, átjussanak az ellenségeiken, és megszerezzék az értékes Megszabadítás Elefántcsontpengéjét. Más LEGO készletekkel is kombinálhatod, hogy egy óriási társasjátékot hozz létre. Lenyűgöző építőjátékok gyermekeknek A LEGO NINJAGO készletek lehetővé teszik a fantáziadús fiatalok számára, hogy elmeneküljenek egy titokzatos világba, ahol nindzsa hősökként szerepjátékot játszhatnak, és felvehetik a harcot a gonosz erőkkel. A gyermekeknek több órányi élvezetes játékban lesz részük ezekkel a mókás játékokkal, amelyekben robotokat, sárkányokat, hajókat, repülőket és sok egyebet találnak.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385