KockaPark Campona

LEGO® NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

Zane szupererős EVO robotja! A gyerekek építés közben is játszhatnak ezzel a zseniális, beállítható robotos játékkal, ami..

Azonosító: 71761-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 6 - 0

3,990 Ft

Kosárba

Zane szupererős EVO robotja! A gyerekek építés közben is játszhatnak ezzel a zseniális, beállítható robotos játékkal, ami 2 minifigurát tartalmaz, nindzsa harci eszközökkel ellátva. Vezesd be a nindzsarajongókat a LEGO® NINJAGO® akciódús világába a 6 éves kortól ajánlott Zane szupererős EVO robotja (71761) készlettel! Ezt a részletgazdag, beállítható robotot a gyerekek még nagyobb és erősebb modellé alakíthatják, emellett egy klassz karddal és dobócsillaggal is fel van fegyverkezve. Garantált izgalmak és jutalmak gyerekeknek Ez a nindzsa építőkészlet 2 minifigurát tartalmaz: Zane-t és a Kobrarobot kígyóharcost, amikkel a gyerekek izgalmas történeteket játszhatnak el NINJAGO Cityben. Ha a gyerekek legyőzik a nindzsaellenségeket és teljesítik a küldetésüket, akkor egy új, 2022 januárjában megjelenő, gyűjthető zászlót kapnak jutalmul. Építőkészletek, amik beindítják a nindzsarajongók kreativitását A NINJAGO játékok elcsalogatják a gyerekeket a képernyők elől, így elmerülhetnek a fantáziabeli akció izgalmas világában. Ez egy olyan hely, ahol a bátor nindzsahősök mellé szegődve olyan építőkészletek gazdag gyűjteményével szállhatnak szembe a gonosz erőkkel, amik között várnak rájuk robotok, sárkányok és templomok is.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71782 - Cole EVO földsárkánya

13,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385