KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Assault on Hoth

Készülj fel eddig még nem látott, mindent eldöntő csatákra a jéggel borított Hoth bolygón! A Lázadók birtokában lévő Echo ..

Azonosító: 75098-1
Súly: 3290 g.
Alkatrészek: 2070
Minifigurák: 15
Bevezetés éve: 2016
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 0 - 0

Online akció
84,990 Ft
48,993 Ft

Készülj fel eddig még nem látott, mindent eldöntő csatákra a jéggel borított Hoth bolygón! A Lázadók birtokában lévő Echo bázisnak, amelyet a Star Wars: A Birodalom visszavág című V. epizódjában láthattál, a LEGO® elemekből készült változata minden olyan részletet tartalmaz, amelyre szükséged lehet saját, heroikus csatáid megvívásához ezen a jeges bolygón. Indulj felderítő küldetésekre az iker, rugós kilövővel felfegyverzett hósiklón, és amikor észreveszed az ellenséges rohamosztagos siklót, siess vissza a bázisra, és segíts Luke-nak, Hannak és a Lázadók többi hősének lezárni a rakéta ajtókat, előkészíteni a lézerágyúkat, személyzettel ellátni a kettős, rugós kilövővel felszerelt ágyútornyokat, és bekapcsolni a megsemmisítő erejű ionágyút, amely szintén 2 rugós kilövővel van ellátva! Ennek a bámulatos modellnek sok más érdekes tulajdonsága is van, többek között daruval ellátott kiszolgáló részleg, irányítóterem, generátor felrobbanó funkcióval, forgatható kommunikációs antenna, felderítő állás kettős korongkilövővel és egy Tauntaun saját istállóval. Még egy Wampa barlangot is (benne egy Wampa) találsz a modellen, hogy onnan Luke meg tudjon szökni! Ez a bámulatosan részletgazdag moduláris konstrukció azt is jelenti, hogy Te magad is kialakíthatod saját, egyedi Lázadói bázis elrendezésedet. Készülj fel a felülmúlhatatlan LEGO Star Wars akciójelenetekre! A csomagban 14 minifigurát és válogatott fegyvereket találsz: Luke Skywalker, Han Solo, Toryn Farr, Lázadó tiszt, Wes Janson, Wedge Antilles, K-3PO, 5 Lázadó rohamosztagos és 2 hógárdista, plusz egy R3-A2, Tauntaun és egy Wampa. Exkluzív készlet Építs nagyot! Gyűjtői készletek őrült jó áron

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385