KockaPark Campona

LEGO® SÉRÜLT DOBOZ!!!! 75249 - Ellenállás Y-szárnyú vadászgép™

SÉRÜLT DOBOZ!!!!!! Szállításkor megnyomódott a doboz egyik oldala, de nem szakadt ki. (Bontatlan) Inspiráld a fiataloka..

Azonosító: 75249-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 565
Minifigurák: 5
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

Online akció
22,990 Ft
19,990 Ft

SÉRÜLT DOBOZ!!!!!! Szállításkor megnyomódott a doboz egyik oldala, de nem szakadt ki. (Bontatlan) Inspiráld a fiatalokat és gyűjtőket ezzel a LEGO® Star Wars™ 75249 Ellenállás Y-szárnyú vadászgép modellel! A Star Wars: Skywalker kora című film klasszikus vadászbombázójának, azaz a szerencsecsontnak továbbfejlesztett változata új, 2019 októberében megjelenő színösszeállítással van ellátva, emellett tartalmaz egy minifigurának kialakított pilótafülkét, tüzelő rugós kilövőket és bombákat, melyek arra fogják inspirálni a gyermekeket, hogy eljátsszák barátaikkal a Star Wars akciódús jeleneteit. A Poe Dameron, Zorii Bliss és 2 Első rendi rohamosztagos Star Wars szereplővel, valamint D-O-val és egy asztromechanikus droid LEGO figurával ellátott csillaghajó játékkészlet nagyszerű kiegészítője lesz bármelyik rajongó gyűjteményének.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385