KockaPark Campona

LEGO® 75253 - Droid Parancsnok

Vezesd be kis Star Wars™ rajongódat az imádni való droidokkal, izgalmas küldetésekkel és szórakoztató programozással teli,..

Azonosító: 75253-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 1177
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

63,490 Ft

Vezesd be kis Star Wars™ rajongódat az imádni való droidokkal, izgalmas küldetésekkel és szórakoztató programozással teli, gyermekeknek szánt LEGO® kocka galaxisba a LEGO Star Wars BOOST Droid parancsok készlettel! Ezzel az interaktív megépíthető robotos játékkal gyermeked a következő, applikációval irányítható 3 Star Wars LEGO droid parancsnokává válhat: R2-D2, egy Gonk droid és egy Keresődroid, melyek közül mindegyiknek saját személyisége és képessége van. Az ingyenes LEGO BOOST Star Wars app segítségével ifjú parancsnokod droidokat építhet, majd egy kiválasztott droidba beillesztve a Bluetooth irányítású Move Hubot küldetéseket oldhat meg, és az intuitív húzd és ejtsd programozással pedig életre is keltheti azt (látogass el a LEGO.com/devicecheck oldalra, ahol megtalálod a kompatibilis eszközök listáját). Gyermeked ezután eszközöket, fegyvereket, célpontokat, akadályokat és még sok minden mást is megépíthet, miközben több mint 40 küldetésen dolgozik – imádni fogja! Ez a készlet kiváló ajándék születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra. Emellett fejleszti gyermeked kritikus gondolkodását és kreatív problémamegoldó képességét, miközben bevezeti az alapvető mérnöki ismeretekbe és a robotikába, nem utolsósorban, ami legalább ugyanennyire fontos, hogy játék lehetőséget kínál a galaxysban olyan felejthetetlen ikonokkal mint Luke Skywalker, az X-szárnyú gépek, a Halálcsillag és még sok minden más.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385