KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® 75268 - Hósikló

Ismertesd meg a gyermekekkel a LEGO® Star Wars™ izgalmas univerzumát ezzel a 4 éves vagy annál idősebb gyermekeknek szánt ..

Azonosító: 75268-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

Online akció
6,990 Ft
5,850 Ft

Ismertesd meg a gyermekekkel a LEGO® Star Wars™ izgalmas univerzumát ezzel a 4 éves vagy annál idősebb gyermekeknek szánt Hósikló (75268) építőjáték készlettel! A Hósiklót, az Echo bázis védelmi állomását és a speeder bike-ot könnyen megépítheted, melyek mellett klassz fegyvereket is találsz a játék csatához, többek között egy korongvetőt. A készlet 2 minifigurát tartalmaz – a Star Wars Lázadó pilóta hőst, Wedge Antillest és egy Hógárdistát –, melyek kalandos szerepjátékra inspirálnak. Próbáld ki az Instructions PLUS-t! Az Instructions PLUS egy digitális, interaktív útmutató, mely segít megépíteni ezeket az építőmodelleket. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Life alkalmazással a közelítő és forgó megjelenítő eszközök segítenek a gyermekeknek megalkotni a LEGO kockából épült változatokat. Köszöntjük a 4 év fölöttieket! A 4 év fölöttieknek ajánlott LEGO Star Wars építőjátékok bevezetik az óvodás gyermekeket a Star Wars univerzumba, ahol megismerhetik a hősöket és a gonosztevőket is. Az építés tanulását segítő Kezdő kockákkal még a kezdő építők is átélhetik az épületek, járművek és még rengeteg más dolog megépítésének örömeit.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft
4 %

LEGO Star Wars™ - Star Wars™ 75309 - Köztársasági hadihajó™

163,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385