KockaPark Campona

LEGO® Star Wars™ 75323 - Justifier™

Justifier™! A Justifier részletesen kidolgozott LEGO® kockaváltozatával, 4 LEGO minifigurával és Todo 360-nal a rajongók ..

Azonosító: 75323-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 9 - 0

Online akció
68,490 Ft
63,990 Ft

Kosárba

Justifier™! A Justifier részletesen kidolgozott LEGO® kockaváltozatával, 4 LEGO minifigurával és Todo 360-nal a rajongók eljátszhatják a Star Wars: The Bad Batch sorozat kalandjait. A fejvadász, Cad Bane csillaghajójának, a Justifiernek (75323) szuper, LEGO® kockákból épült modelljével a 9 éves vagy nagyobb gyerekek eljátszhatják a Star Wars: The Bad Batch fantasztikus történeteit. A rajongók imádni fogják az olyan valósághű részleteket, mint a hátsó motor, ami fel- és lehajtható a repüléshez és a leszálláshoz, valamint a részletesen kidolgozott pilótafülke, a szárnyvégeken található rugós kilövők és egy „lézeres” börtöncella Omegának. A szett 4 LEGO Star Wars™ minifigurát tartalmaz: Cad Bane-t, Omegát, Fennec Shandet és Huntert klassz harci eszközökkel és kiegészítőkkel, valamint egy Todo 360 LEGO droidot, amik fantáziadús játékra inspirálnak. Illusztrált útmutató Ez az építőjáték mesés ajándékötlet trendszetter gyerekeknek, ami egy lépésről lépésre vezető útmutatót tartalmaz, így még azok a Star Wars rajongók is magabiztosan megépíthetik, akiknek még új a LEGO szettek világa. Vagány építőjátékok A LEGO Csoport már több mint 2 évtizede alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból, így a rajongók minden korosztályára hatalmas választék vár.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385