KockaPark Campona

LEGO® Star Wars™ 75330 - Jedi™ kiképzés a Dagobah™ bolygón dioráma

Jedi™ kiképzés a Dagobah™ bolygón dioráma! Érezd az Erőt, miközben újraalkotod a Star Wars: A Birodalom visszavág című fi..

Azonosító: 75330-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 18 - 0

37,990 Ft

Jedi™ kiképzés a Dagobah™ bolygón dioráma! Érezd az Erőt, miközben újraalkotod a Star Wars: A Birodalom visszavág című film Jedi kiképző jelenetét ezzel a felnőtteknek készült, megépíthető és kiállítható diorámával. Összpontosíts, miközben megépíted ezt a LEGO® Star Wars™ Jedi kiképzés a Dagobah bolygón diorámát (75330). Ez a kockákból épült, kiállítható modell telis-tele van a Star Wars: A Birodalom visszavág című film ikonikus jelenetének azonnal felismerhető részleteivel. Alkosd újra Yoda kunyhóját a Dagobah mocsaraiban, valamint Luke Skywalker elsüllyedt X-szárnyújának a szárnyát. Egészítsd ki Yoda és Luke Skywalker LEGO minifiguráival, valamint egy R2-D2 LEGO droid figurával (Luke és R2-D2 új, 2022 májusában megjelenő részletekkel van ellátva). Hogy teljessé varázsold a dekorációt, rögzítsd a Yoda idézetével ellátott plakettet: „Do. Or do not. There is no try.” („Tedd vagy ne tedd. De ne próbáld!”). Lépésről lépésre vezető útmutató Remek ajándékötlet a klasszikus Star Wars trilógia rajongóinak. A szett egy átlátható építési útmutatót tartalmaz, így még a kezdő LEGO építők is élvezhetik a szórakoztató, kreatív élményt. A vidámság galaxisa Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban kezdődött. Most pedig az otthonodban folytatódik a történet a kiváló minőségű, felnőtteknek készült LEGO Star Wars gyűjteménnyel, amik között más, emlékezetes jeleneteket ábrázoló, megépíthető diorámákat találsz.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385