KockaPark Campona

LEGO® Star Wars™ 75335 - BD-1™

BD-1™! A rajongók örömmel fogják megépíteni a Star Wars: Fallen Order című videójátékból ismert, imádnivaló BD-1 droid ko..

Azonosító: 75335-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 14 - 0

39,990 Ft

BD-1™! A rajongók örömmel fogják megépíteni a Star Wars: Fallen Order című videójátékból ismert, imádnivaló BD-1 droid kockákból épült változatát. A készlet emellett egy BD-1 LEGO® figurát is tartalmaz! A Star Wars Jedi: Fallen Order játékosok újra átélhetik legendás kalandjaikat, amikor megépítik és kiállítják a felfedező droid, BD-1 (75335) LEGO® Star Wars™ verzióját. Az kockaelemekből készült modell feje beállítható, előre, hátra és oldalt dönthető a maximális cukiságért. A rajongóknak a többi autentikus részlet is örömet okoz majd, például a fej hátsó részén lévő, BD-1 hangulatát jelző áttetsző elemek, plusz a stim tartály elemek tárolására szolgáló rekesz. Információs tábla és a mellé illeszthető BD-1 LEGO figura egészíti ki ezt a kedves dekorációt. Építsd meg, állítsd ki, gyűjtsd Ez a vagány BD-1 építőjáték remek születésnapi vagy ünnepi ajándék a Star Wars Jedi: Fallen Order rajongóknak 14 éves kortól, és a megépíthető és kiállítható LEGO Star Wars droid modellek gyűjtőinek. A kreatív szórakozás egész galaxisa A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból, így a rajongók minden korosztályára csábító, széles választék vár.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385