KockaPark Campona

LEGO® Star Wars™ 75337 - AT-TE™ lépegető

AT-TE™ lépegető! Alkosd újra a Star Wars: A sithek bosszúja című filmben látott utapaui csatát egy klassz AT-TE lépegetőv..

Azonosító: 75337-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 9 - 0

59,990 Ft

AT-TE™ lépegető! Alkosd újra a Star Wars: A sithek bosszúja című filmben látott utapaui csatát egy klassz AT-TE lépegetővel, 5 LEGO® minifigurával és 3 harci droiddal! Játszd el az utapaui csatát ezzel a fantasztikus LEGO® Star Wars™ AT-TE lépegetővel (75337)! Nagyszerű ajándék a Star Wars: A Sith-ek bosszúja című film 9 éves vagy nagyobb rajongóinak. Az építőjáték beállítható lábakat, egy 360 fokban elforgatható, felemelhető nehéz lézerágyút 2 korongvetővel, egy levehető minifigura-pilótafülkét és 2 részletes kabint tartalmaz, ahol összesen akár 7 LEGO minifigura is elfér. Mindkét kabin kinyitható, ami megkönnyíti a játékot, a kinyújtható karral pedig egyszerűen felemelheted és mozgathatod az AT-TE-t. Akciódús csata A készlet 5 LEGO minifigurát tartalmaz – Cody parancsnokot, egy 212-es Klón ágyúkezelőt és 3 db 212-es Klónkatonát –, amikkel szembeszállhatsz 3 harci droid LEGO figurával és egy megépíthető törpe pókdroiddal, emellett klassz, válogatott harci eszközök is várnak rád. Az építési útmutatót megtalálod a dobozban és a LEGO Építési útmutatók alkalmazásban, ami interaktív képmegjelenítő eszközökkel fokozza a kreatív élményt. Népszerű építőjátékok Fedezd fel a teljes LEGO Star Wars kínálatot, hogy további építőkészleteket is megismerj, amiket minden korosztály imádni fog!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385