KockaPark Campona

LEGO® Star Wars™ 75364 - Új Köztársasági E-Wing™ vs. Shin Hati vadászgépe™

Készülj fel egy izgalmas üldözésre a LEGO® Star Wars™ Köztársasági E-Wing™ vs. Shin Hati vadászgépe (75364) 9+ éveseknek k..

Azonosító: 75364-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 9 - 0

44,990 Ft

Kosárba

Készülj fel egy izgalmas üldözésre a LEGO® Star Wars™ Köztársasági E-Wing™ vs. Shin Hati vadászgépe (75364) 9+ éveseknek készült építőkészlettel! 2, valósághű részletekkel kidolgozott, kockákból épült csillaghajómodellt tartalmaz Star Wars: Ahsoka című sorozatból, továbbá 4 híres LEGO szereplőfigura és egy Új Köztársasági asztromechanikus droid támogatja a kreatív játékot. Mindkét csillaghajó felnyitható a fülkével és 2 korongvetővel van ellátva, és van rekeszük a fegyverek tárolására. Az E-wing vadászgépen a fülke mögött Porter kapitány droidjának is akad hely, a gép futóművei pedig behúzhatók. Segítő kéz Töltsd le a LEGO Builder appot, amelyben az építők az építés során felnagyíthatják és elforgathatják a modelljük 3D-s digitális változatát, és elmenthetik, nyomon követhetik az építés menetét! A szórakozás galaxisa A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból. Fedezd fel a remek ajándékötleteket és a hatalmas választékot a Star Wars rajongók minden korosztálya számára!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385