KockaPark Campona

LEGO® Star Wars™ 75384 - A Crimson Firehawk

Ismertesd meg a 4+ éves óvodásokkal az építést és a játékot LEGO® Star Wars™ világában ezzel a kezdőkészlettel,amely a Cri..

Azonosító: 75384-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 4 - 0

22,990 Ft

Kosárba

Ismertesd meg a 4+ éves óvodásokkal az építést és a játékot LEGO® Star Wars™ világában ezzel a kezdőkészlettel,amely a Crimson Firehawk csillaghajót tartalmazza a Star Wars: Fiatal Jedik kalandjai című sorozatból. A kezdőkocka alappal az ifjú építők magabiztosan kezdhetnek az építésnek, és a szettben van hely a 3 Star Wars szereplő (Nash Durango and Nubs LEGO minifigurák és RJ-83 LEGO doridfigura számára) számára a pilótafülkében. A szetthez tartozik egy Star Wars megépíthetőjáték speeder bike is, ami befér a csillaghajóba. Sőt, egy apró piactér is a készlet része a kreatív játékért.Az egyszerű, illusztrált útmutató ideális olyan gyerekeknek, akik még csak most tanulnak olvasni. Ha pedig egy kis digitális mókára is vágynak, a LEGO Builder appban nagyító és forgató eszközök várnak rájuk, amelyekkel építés közben megjeleníthetik a modell képét (talán egy kis segítségre szükség lesz a szülőktől vagy a nagyobb testvérektől).Szuper LEGO ajándéktöltet a Star Wars: Fiatal Jedik kalandjai című sorozat rajongóinak. Ez a gyűjthető építőjáték remekül kombinálható a Tenoo Jedi templom készlettel (75358 – külön kapható).

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385