KockaPark Campona

LEGO® Super Heroes 76145 - Az Örökkévalók légi támadása

Az Örökkévalók légi támadása! A gyermekek eljátszhatják Az Örökkévalók című Marvel Studios film izgalmas jeleneteit, amik..

Azonosító: 76145-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

Online akció
4,290 Ft
3,790 Ft

Az Örökkévalók légi támadása! A gyermekek eljátszhatják Az Örökkévalók című Marvel Studios film izgalmas jeleneteit, amikor egy Deviáns akciófigura támadást indít a 2 vagány szuperhős ellen. A LEGO® Marvel Az Örökkévalók légi támadása (76145) akciódús játékkészlet egyenesen az ifjú szuperhősök kezébe adja a Marvel Studios film izgalmát és kalandjait. Fantáziadús akció szuperhősökkel és Deviánsokkal Amikor egy óriási, szárnyas Deviáns támadást indít 2 népszerű Örökkévaló – Ikaris és Sprite – ellen, a gyermekeknek a segítségükre kell sietniük, ahol minden szuperképességükre szükségük lesz. Ezzel a klassz LEGO építőjátékkal a rajongók eljátszhatják Az Örökkévalók című Marvel Studios film emlékezetes jeleneteit, de akár saját, fantáziadús történeteket is kitalálhatnak. A végtelen szórakozás során klassz szuperképességeket is megismerhetsz: Sprite valósághű illúzióit és Ikaris repülési képességét. Emellett, ha egy minifigura-rajongónak vásárolsz, ez a klassz LEGO játékkészlet az egyetlen, amely tartalmazza Sprite minifiguráját! Marvel Studios: Az Örökkévalók játékkészletek A LEGO Marvel Az Örökkévalók építőjátékok olyan egyedi játékkészletek, amelyeknek klassz szereplői fantáziadús játékra inspirálják a gyermekeket, így elrepítik őket a szórakoztató szerepjáték végtelen univerzumába.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

4 %

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76161 - 1989 Denevérszárny​

114,990 Ft

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76211 - Shuri madara

20,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385