KockaPark Campona

LEGO® 76167 - Vasember fegyvertára

Vasember fegyvertára! A 2 ellenséges betolakodót és egy szuper klassz, vezethető hot rodot tartalmazó LEGO® Marvel Bosszúá..

Azonosító: 76167-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

Online akció
12,990 Ft
10,990 Ft

Vasember fegyvertára! A 2 ellenséges betolakodót és egy szuper klassz, vezethető hot rodot tartalmazó LEGO® Marvel Bosszúállók Vasember fegyvertára (76167) készlet sokoldalú játékélményt nyújt a szuperhősrajongóknak, így rengeteg fantáziadús szerepjáték-lehetőség vár rájuk. Vasember kalandok klassz fegyverekkel és egy hot roddal Inspiráld a gyermekeket építésre, kreativitásra és végtelen történetek eljátszására Vasemberrel, a Marvel Bosszúállók filmek népszerű szuperhősével! A 2 rosszfiút, egy felturbózott autót, 2 klassz Vasember páncélt, minifigurát, mini Vasember prototípus trófeafigurát és egy klassz, megépíthető helyszínt tartalmazó, dinamikus és sokoldalú játékkészletben az ifjú szuperhősök mindent megtalálnak, amire csak szükségük lehet az akciódús, kalandos szerepjátékhoz. Szuperhősakció LEGO építőjátékokkal Ha a legjobb szuperhős témájú születésnapi ajándékot keresed 7 éves vagy nagyobb fiúk és lányok számára, akkor a LEGO Marvel Bosszúállók építőjátékokkal nem nyúlhatsz mellé, hiszen a gyermekekre gyűjthető minifigurák, bámulatos funkciók és végtelen, fantáziadús szuperhősmóka vár.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76211 - Shuri madara

20,990 Ft
4 %

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76161 - 1989 Denevérszárny​

114,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385