KockaPark Campona

LEGO® Super Heroes 76176 - Menekülés a Tíz Gyűrűtől

Menekülés a Tíz Gyűrűtől! A LEGO® Marvel Shang-Chi Menekülés a Tíz Gyűrűtől készlettel a gyermekekre rengeteg szuperhősak..

Azonosító: 76176-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

Online akció
10,990 Ft
9,990 Ft

Menekülés a Tíz Gyűrűtől! A LEGO® Marvel Shang-Chi Menekülés a Tíz Gyűrűtől készlettel a gyermekekre rengeteg szuperhősakció és kaland vár a nagy sikerű filmből ismert, ikonikus szereplőkkel. A LEGO® Marvel Shang-Chi Menekülés a Tíz Gyűrűtől (76176) szett telis-tele van a Marvel Studios következő népszerű filmjének ikonikus akcióival és kalandjaival. A lenyűgöző szereplőket, járműveket és klassz fegyvereket tartalmazó, szuper játékkészletet a gyermekek örömmel fogják megépíteni, kiállítani és játszani vele.Szélsebes Marvel filmes akcióA gyermekek csatlakozhatnak a legklasszabb szereplőkhöz, miközben Shang-Chi, Katy és Morris csapatával végtelen, fantáziadús kalandokat játszanak el a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című Marvel Studios filmből. Vár rájuk izgalmas autós és motorkerékpáros üldözés, valamint rengeteg fegyveres csata is. A gyermekek megküzdhetnek Wenwuval, a Tíz Gyűrű vezetőjével, és csatlósával, Pengeököllel, aki korongvetővel és egy 1x4-es rugós kilövővel harcol, ami „nyilakat” lő bárkire, aki a szeme elé kerül. A LEGO építőjátékok nagyszerűek a Marvel kalandok eljátszásához – ez a készlet pedig az összes akciót a gyermekek kezébe adja!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76211 - Shuri madara

20,990 Ft
4 %

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76161 - 1989 Denevérszárny​

114,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385