KockaPark Campona

LEGO® Technic 42135 - Monster Jam™ El Toro Loco™

Monster Jam™ El Toro Loco™! Izgalmas 2 az 1-ben készlet az monster truckok rajongóinak, ami egy LEGO® Technic Monster Jam..

Azonosító: 42135-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

7,990 Ft

Monster Jam™ El Toro Loco™! Izgalmas 2 az 1-ben készlet az monster truckok rajongóinak, ami egy LEGO® Technic Monster Jam™ El Toro Loco™ teherautót tartalmaz, amit Rock Racer-ré alakíthatsz át. A Monster Jam™ egyik legikonikusabb teherautója, az El Toro Loco™ (42135) mindig izgalmas előadást nyújt. Most pedig a 7 éves vagy nagyobb gyerekek is megalkothatják kedvenc monster truckjukat LEGO® változatát ezzel az akciódús építőjátékkal. A híres teherautó rajongói imádni fogják a szarvakat, az orrkarikát, a fogakat és a tüzes grafikákat – akárcsak a valódi járművön. A gyerekek visszahúzhatják a teherautót, hogy száguldjon, vagy saját rámpákat építhetnek a vagány trükkök bemutatásához. 2 az 1-ben játék az órákig tartó szórakozáshoz Ebben az építőkészletben rengeteg a felfedeznivaló. Ha a gyerekek egy újabb kihívásra vágynak, akkor a monster truckot visszahúzós Rock Racer-ré alakíthatják. A terepjáró versenyjármű fülkéjében egy valósághű utascella is található. A jövő mérnökeinek inspirálása A LEGO Technic építőmodellek nagyszerűen bevezetik a fiatal LEGO rajongókat a gépészet és a mechanika világába, hiszen olyan járműveket tartalmaznak, amik úgy néznek ki és úgy is működnek, mint a valódiak.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Technic - Technic 42141 - McLaren Formula 1™ versenyautó

84,990 Ft
4 %

LEGO Technic - LEGO® 42115 - Lamborghini Sián FKP 37

181,990 Ft

LEGO Technic - Technic 42148 - Hótakarító

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385