KockaPark Campona

LEGO® Technic 42139 - Terepjáró

A 10 éves vagy nagyobb, kíváncsi természetű gyerekek örömmel fogják megépíteni, majd játszani ezzel a részletesen kidolgoz..

Azonosító: 42139-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 10 - 0

37,990 Ft

A 10 éves vagy nagyobb, kíváncsi természetű gyerekek örömmel fogják megépíteni, majd játszani ezzel a részletesen kidolgozott LEGO® Technic Terepjáróval. Telis-tele van funkciókkal, akárcsak egy valódi ATV. Nézd meg a kormányzást és a felfüggesztést, majd fedezd fel a sebességváltót és a mozgó dugattyúkkal ellátott motort. Még egy csörlő és egy billenthető plató is vár rád – amik készen állnak a nehéz rakományok emelésére és szállítására. Szórakoztató játék Ehhez az ATV modellhez egy játék láncfűrész is tartozik – amit egy valósághű, forgó lánc egészít ki. A gyerekek örömmel fogják a láncfűrésszel „felaprítani” a farönk kiegészítő elemeket. A 20 kis farönk elemet nagy rönkökké illesztheted össze, így tökéletes olyan gyerekeknek és felnőtteknek, akik közösen szeretnék élvezni a kreatív játékot. Mókás bevezetés a mérnöki tudományba A LEGO Technic építőkészletek elemei valósághű mozgásokkal és szerkezetekkel vannak ellátva, amik megközelíthető és realisztikus módon vezetik be a fiatal LEGO építőket a műszaki tudomány világába.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Technic - Technic 42148 - Hótakarító

3,990 Ft
4 %

LEGO Technic - LEGO® 42115 - Lamborghini Sián FKP 37

181,990 Ft

LEGO Technic - Technic 42141 - McLaren Formula 1™ versenyautó

84,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385