KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® 60252 - Építőipari buldózer

A hétköznapi hősökkel való szerepjáték rajongói imádni fogják ezt a LEGO® City Építőipari buldózer (60252) készletet. Tart..

Azonosító: 60252-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

6,190 Ft

A hétköznapi hősökkel való szerepjáték rajongói imádni fogják ezt a LEGO® City Építőipari buldózer (60252) készletet. Tartalmaz egy klassz buldózert gumi lánctalppal és működő vödörrel, egy játék darut romboló golyóval, egy betonkeverőt és egy figyelmeztető táblát – mindent, amire egy gyermeknek szüksége lehet az órákon át tartó, fantáziadús játékhoz. Egy klassz játék gyermekeknek Ez a 4 év fölöttieknek szánt játékkészlet tartalmaz egy egyszerű, nyomtatott építési útmutatót és egy különleges Kezdőkocka elemet, így a fiatalok átélhetik a LEGO játékok önálló megépítésével járó büszkeséget. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Life alkalmazás részeként a gyermekek az Instructions PLUS felülethez is hozzáférhetnek – egy interaktív építési útmutatóhoz, mely klassz közelítő és forgó képet megjelenítő eszközöket tartalmaz, mellyel a LEGO építés gyerekjáték lesz! A LEGO City kreatív világa A LEGO City készletekkel a gyermekek elmerülhetnek a végtelen kalandokban és olyan helyzetekben, melyek a való életre épülnek. A valósághű, funkciókkal teli járművek és gépek széles választékával a gyermekek képzelete szabadon szárnyalhat!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385