KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® 60275 - City Rendőrségi helikopter

A gyermekek imádni fogják a LEGO® City Rendőrségi helikopter (60275) szettet, ami tartalmaz egy rendőrségi helikoptert for..

Azonosító: 60275-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

3,590 Ft

A gyermekek imádni fogják a LEGO® City Rendőrségi helikopter (60275) szettet, ami tartalmaz egy rendőrségi helikoptert forgatható rotorokkal, és egy vízi robogót is. Csupán a rendőr és a bűnöző minifiguráira, bilincsre, játék bankjegyekre és fantáziára van szükséged a bűnüldöző kalandokhoz.Kreatív móka a 4 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknakEz a 4 éves kortól ajánlott készlet tartalmaz egy nyomtatott útmutatót és egy különleges kezdőkockát, amivel még az újonc építők is átélhetik a saját LEGO játékaik megépítésével járó büszkeséget. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás Instructions PLUS-t is tartalmaz – egy interaktív építési útmutatót, ami közelítő és forgó eszközökkel rendelkezik, így a LEGO építés gyerekjáték lesz.A LEGO City szuper világaA LEGO City rendőrségi szettek izgalmas építési és játékélményt nyújtanak a valósághű modellekkel és mókás szereplőkkel, hiszen a valós életet szórakoztató és fantáziadús módon ábrázolják.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385