KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

A fiúk és lányok bárhová elutazhatnak, ahová csak a képzeletük repíti őket ezzel a LEGO® City Lakóautó nyaraláshoz (60283)..

Azonosító: 60283-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 5 - 0

6,190 Ft

Kosárba

A fiúk és lányok bárhová elutazhatnak, ahová csak a képzeletük repíti őket ezzel a LEGO® City Lakóautó nyaraláshoz (60283) játékkészlettel. A játék RV tele van valósághű funkciókkal a fantáziadús játékhoz, például bútorozott beltérrel, teakonyhával és fekvőhellyel. Az anyuka és apuka minifigurákkal, valamint az aranyos kisbaba figurával minden készen áll a végtelen, családi kempinges kalandokhoz. Kreatív „építsd meg és játssz” móka 5 éves kortól Ehhez a játékkészlethez egy egyszerű, nyomtatott útmutató és Instructions PLUS is tartozik. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás részeként, az interaktív építési útmutató közelítő és forgó eszközökkel varázsolja gyerekjátékká a LEGO építést! A LEGO City kreatív világa A LEGO City Nagyszerű járművek építőkészletek nagyszerű ajándékok fiúknak és lányoknak. A gyermekek klassz járműveket fedezhetnek fel, és a valóságon alapuló történeteket és helyzeteket játszhatnak el mókás és izgalmas módon.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

LEGO City - City 60302 - Vadvilági mentési művelet

41,990 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385