KockaPark Campona

LEGO® City 60318 - Tűzoltó helikopter

Vezesd be a gyerekeket LEGO® City izgalmas világába a LEGO City Tűzoltó helikopter (60318) játékkészlettel, ami egy játék ..

Azonosító: 60318-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

3,990 Ft

Vezesd be a gyerekeket LEGO® City izgalmas világába a LEGO City Tűzoltó helikopter (60318) játékkészlettel, ami egy játék helikoptert tartalmaz tárolórekesszel és forgó rotorokkal, valamint egy tűzoltó és egy hot dog árus minifigurát is. Csak egészítsd ki a jelenetet a szemetessel, LEGO lángokkal és egy odaégett hot doggal, és indulhat is az órákig tartó, fantáziadús játék. Nyomtatott és digitális építési útmutató Ehhez a 4 éves kortól ajánlott készlethez egy illusztrált és nyomtatott építési útmutató, valamint egy LEGO kezdőkocka is tartozik – egy előre megépített alap, ami megkönnyíti a helikopter megalkotásának kezdetét. Emellett a gyerekekre egy interaktív, digitális útmutató is vár, amivel építés közben felnagyíthatják, megforgathatják és minden szögből megjeleníthetik az elkészült modell képét. Ez az útmutató az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található. A világ felfedezése játékon keresztül A LEGO City játékkészletek funkciókkal teli épületeket, valósághű járműveket és szórakoztató szereplőket tartalmaznak, amik hétköznapi hősökön és életszerű eseményeken alapuló, végtelen, fantáziadús játékra bátorítja a gyerekeket.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385