KockaPark Campona

LEGO® City 60389 - Egyedi autók szerelőműhelye

Az autók testreszabása gyerekjáték lesz ezzel a LEGO® City Egyedi autók szerelőműhelye (60389) játékkészlettel, ami egy kl..

Azonosító: 60389-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

19,990 Ft

Az autók testreszabása gyerekjáték lesz ezzel a LEGO® City Egyedi autók szerelőműhelye (60389) játékkészlettel, ami egy klassz funkciókkal teli műhelyt és 2 testre szabható játékautót tartalmaz. A gyerekek számos motor, valamint moduláris elülső és hátsó részek között válogathatnak, így a különböző fényszórókkal, lökhárítókkal és légterelőkkel saját designokat alkothatnak. A szett 2 szerelő és 2 pilóta minifigurát is tartalmaz, mókás kiegészítőkkel együtt. Az interaktív útmutató felturbózza az építési szórakozást Ehhez a 6 éves kortól ajánlott játékkészlethez egy könnyen követhető, illusztrált útmutató és a LEGO Builder app tartozik – egy interaktív építési útmutató, aminek intuitív nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modelleket. LEGO City Nagyszerű járművek – Klassz játékok gyerekeknek A gyerekek csodálatos járművek és gépek környezetében nőnek fel, a LEGO City Nagyszerű járművek építőkészletekkel pedig közelebbről is felfedezhetik őket olyan valósághű modellekkel és mókás szereplőkkel, amik végtelen, fantáziadús játékra inspirálják a fiatalokat.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385