KockaPark Campona

LEGO® Avatar 75571 - Neytiri és Thanator az AMP Suit-os Quaritch ellen

Neytiri és Thanator az AMP Suit-os Quaritch ellen! Tápláld a gyerekek Avatar iránti rajongását egy szettel, ami 2 minifig..

Azonosító: 75571-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 9 - 0

Online akció
18,990 Ft
17,990 Ft

Neytiri és Thanator az AMP Suit-os Quaritch ellen! Tápláld a gyerekek Avatar iránti rajongását egy szettel, ami 2 minifigurát, egy Thanator figurát, egy AMP suitot és egy esőerdőt tartalmaz, sötétben világító elemekkel kiegészítve. Ismersz olyan 9 éves vagy nagyobb Avatar rajongót vagy gyereket, aki jutalmat érdemel? Akkor ez a LEGO® Avatar Neytiri és Thanator az AMP Suit-os Quaritch ellen (75571) építőjáték-készlet remek választás. A szett Neytiri és Miles Quaritch ezredes minifiguráit, Neytiri Thanator figurájának és az ezredes AMP Suit-jának beállítható modelljeit, valamint egy sötétben világító elemekből álló esőerdei építményt tartalmaz. Játssz önállóan, vagy másokkal együtt, és élvezd a közös családi pillanatokat! Tápláld egy gyerek vagy filmrajongó természet iránti szeretetét egy szettel, ami Pandora gyönyörű és veszélyes esőerdejének világát testesíti meg, miközben a gyerekek, a családok eljátsszák a kedvenc akciójeleneteiket, vagy új történeteket alkotnak. Kombináld a készleteket (külön kaphatók), hogy kibővítsd a játékot, és építsd meg Pandora egyedi változatát! Akciódús játékra és kiállításra tervezve Az ikonikus szereplőket és helyszíneket tartalmazó LEGO Avatar készletek remek játékélményt és izgalmas történeteket nyújtanak a gyerekeknek. A modellek emellett polcon kiállítva is nagyszerűen mutatnak, hiszen a részletes építés beállítható figurákat tartalmaz, így az idősebb rajongók is elmerülhetnek az örömteli koncentrációban, miközben felidézik az élénk univerzumot.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO - Avatar 75572 - Jake és Neytiri első Banshee repülése

22,990 Ft
5 %

LEGO - Avatar 75574 - Toruk Makto és a Lelkek Fája

59,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385