KockaPark Campona

LEGO® Avatar 75573 - Lebegő sziklák: 26-os helyszín és RDA Samson

Lebegő sziklák: 26-os helyszín és RDA Samson! Inspiráld a gyerekeket egy LEGO® Avatar szettel, ami egy helikoptert, 26-os..

Azonosító: 75573-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 9 - 0

42,990 Ft

Kosárba

Lebegő sziklák: 26-os helyszín és RDA Samson! Inspiráld a gyerekeket egy LEGO® Avatar szettel, ami egy helikoptert, 26-os helyszíni labort, 5 minifigurát, egy Páncélosló figurát és egy sötétben világító elemekkel kiegészített építményt tartalmaz. Ezzel a 9 éves kortól ajánlott LEGO® Avatar Lebegő sziklák: 26-os helyszín és RDA Samson (75573) építőjáték-készlettel mindenkire nagyszerű kaland vár, aki imádja az Avatart! A készlet 2 Jake Sully minifigurát (Na’vi- és emberformában), 3 további minifigurát, egy Páncélosló (Pa’li) figurát, egy futurisztikus SA-2 Samson helikoptert, a 26-os helyszínt mobil összekötő állomással, valamint egy építményt is tartalmaz sötétben világító elemekkel. Végtelen játék Tápláld a rajongók Avatar és természet iránti szeretetét ezzel a kreatív készlettel, amivel a gyerekek önállóan vagy a barátokkal és a családdal együtt eljátszhatják a filmjeleneteket, vagy új történeteket mesélhetnek el. Kombináld a készleteket (külön kaphatók), hogy Pandora korlátlan változatát alkosd meg! Éld át a lehetőségeket! Az ikonikus szereplőket és helyszíneket tartalmazó LEGO Avatar készletek izgalmas történetet, akciót és játéklehetőségeket nyújtanak. Emellett kiállítva is nagyszerűen mutatnak, hiszen a részletes környezeti építmény beállítható modelleket tartalmaz, így az idősebb gyerekek és rajongók is elmerülhetnek az örömteli koncentrációban, miközben megépítik és felidézik az élénk színekben pompázó univerzumot.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

5 %

LEGO - Avatar 75574 - Toruk Makto és a Lelkek Fája

59,990 Ft

LEGO - Avatar 75572 - Jake és Neytiri első Banshee repülése

22,990 Ft
5 %

LEGO - Avatar 75571 - Neytiri és Thanator az AMP Suit-os Quaritch ellen

17,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385