KockaPark Campona

LEGO® Minifigurák 71031 - LEGO® Minifigurák Marvel Studios

Lepj meg egy Marvel Studios rajongót ezekkel a limitált kiadású LEGO® karakterekkel! Minden titokcsomagban egy részletgazd..

Azonosító: 71031-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

Online akció
1,890 Ft
1,690 Ft

Lepj meg egy Marvel Studios rajongót ezekkel a limitált kiadású LEGO® karakterekkel! Minden titokcsomagban egy részletgazdag minifigurát találsz 1 vagy több kiegészítővel. A szuperhősrajongókra és a bajkeverőkre minden csomagban izgalmas akció és végtelen kaland vár! Minden gyűjthető LEGO® Minifigurák Marvel Studios (71031) titokcsomag tartalmaz 1-et a 12 klassz, limitált kiadású, megépíthető szereplő közül. Klassz szereplők a játékhoz A fiatal és idősebb akciórajongók egyaránt összegyűjthetik, kiállíthatják vagy kiegészíthetik meglévő játékkészleteiket a WandaVision, A Sólyom és a Tél Katonája, Loki és a What If...? eredeti Marvel Studios sorozatok szereplőinek minifiguráival, köztük a Skarlát Boszorkánnyal, Vízióval, Monica Rambeau-val, Tél Katonával, Amerika Kapitánnyal, Lokival, Sylvie-vel, T'Challa Űrlorddal, Carter kapitánnyal, a Thanos pengéjével felfegyverzett Gamorával, Zombivadász pókemberrel és Zombi Amerika Kapitánnyal. Gyűjthető szórakozás Az igényesen kidolgozott, részletgazdag LEGO minifigurák lezárt titokcsomagban érkeznek 1 vagy több kiegészítőelemmel, amelyek tovább fokozzák az akciót és az élményt, valamint egy gyűjtőknek szóló tájékoztatóval. Remek kis ajándék, ami bárki arcára mosolyt varázsol.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385