KockaPark Campona

LEGO® Minifigurák 71037 - LEGO® Minifigurák 24. sorozat

Az 5 éves vagy nagyobb gyerekek mókás történeteket találhatnak ki a LEGO® Minifigurák 24. sorozat (71037) titokzatos csoma..

Azonosító: 71037-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

Online akció
2,450 Ft
1,990 Ft

Az 5 éves vagy nagyobb gyerekek mókás történeteket találhatnak ki a LEGO® Minifigurák 24. sorozat (71037) titokzatos csomagjaival. Az új, 2023 januárjában megjelenő, csodálatos karakterek tökéletesek a gyűjtéshez, a kiállításhoz és a kis építők inspirálásához, hogy saját, szórakoztató történeteket alkossanak. LEGO minifigurák fantasztikus gyűjteménye A gyerekek és a felnőtt gyűjtők egyaránt imádni fogják a LEGO minifigurák fantasztikus gyűjteményét: T-Rex jelmezes rajongó, Rokokó arisztokrata, Robotharcos, Potter, Újságosfiú, Ork, Futballbíró, Solymász, Természetvédő, Sárgarépa jelmezes fiú, Brown űrhajós és űrbaba, valamint Hintalovas. Tökéletes ajándék minden LEGO rajongónak! Mind a 12 LEGO minifigura készen áll az akciódús történetekre, amik mindegyike egy lezárt, titokzatos csomagban érkezik legalább egy kiegészítővel és egy gyűjtői füzettel. Egy kicsi és strapabíró ajándék, ami órákig tartó szórakozást nyújt a gyerekeknek.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385