KockaPark Campona

LEGO® LEGO® Aladdin és Jázmin kalandjai a palotában

Aladdin és Jázmin kalandjai a palotában készlet tökéletes az Aladdin című Disney film varázslatos jeleneteinek eljátszásáh..

Azonosító: 41161-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 187
Minifigurák: 2
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

9,990 Ft

Aladdin és Jázmin kalandjai a palotában készlet tökéletes az Aladdin című Disney film varázslatos jeleneteinek eljátszásához! Egy kis méretű piaccal, a Csodák Barlangjával, egy palotával és egy varázsszőnyeggel a Disney rajongók újra és újra átélhetik a varázslatot. Könnyedén berakhatod a bútorokat és a piaci standot a palota különböző szobáiba, hogy tetszésed szerint alakítsd a játékélményt, utána pedig reptesd meg a palota körül a varázsszőnyeget a forgó funkció segítségével! A csomagban megtalálod Aladdin és Jázmin hercegnő minifiguráit, valamint egy LEGO madár figurát is. A csomagban 2 minifigurát találsz: Jázmint és Aladdint, plusz egy LEGO® madár figurát. A készlet egy megépíthető játékpalotát tartalmaz 3 szobával, terasszal és erkéllyel ellátva, valamint vár még rád egy varázsszőnyeg repülő funkcióval, egy piaci stand és a nyitható bejáratú Csodák Barlangja is. A kiegészítő elemek közé varázslámpás, kígyó, tiara, hajkefe, parfümös üveg, gyümölcs, kenyér, madáreledel, tányér és serlegek tartoznak. A forgó funkcióval reptesd meg a palota körül Aladdin és Jázmin minifiguráit a varázsszőnyegen, vagy távolítsd el a szőnyeget és rögtönözz, hogy még több csodálatos kalandban legyen részed! Könnyedén elmozgathatod a bútorokat és a piaci standot, hogy tetszésed szerint alakítsd játékélményedet. Ez a könnyen megépíthető Disney Aladdin építőjáték tökéletes játékkészlet ahhoz, hogy eljátszd a Disney film legmegkapóbb pillanatait. Kombináld a 41158 Jázmin kicsi tornya szettel, hogy egy extra tornyot építs a palotára! A palota méretei: többmint 20 cm magas, 13 cm széles és 6 cm mély.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43174 - Mulan mesekönyve

6,990 Ft
20 %

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43176 - Ariel mesekönyve

6,990 Ft
13 %

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43177 - Belle mesekönyve

6,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385