KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 41918 - Kalandor karkötők

Rengeteg fantáziadús lehetőség vár a fiatal kézműveskedés iránt rajongókra ezzel a limitált kiadású LEGO® DOTS (41918) Kal..

Azonosító: 41918-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

3,590 Ft

Rengeteg fantáziadús lehetőség vár a fiatal kézműveskedés iránt rajongókra ezzel a limitált kiadású LEGO® DOTS (41918) Kalandor karkötők játékkal! Az aranyos és egyszerű kézműves projektet jelentő, DIY karkötőkészlettel a gyermekek a legjobb barátjuk társaságában készíthetik el saját ékszereiket. Bármikor és bárhogy átalakíthatják úgy, ahogyan csak szeretnék. Vagány karkötőket mindenkinek! Ez a barátságkarkötő-készítő készlet 2 állítható, a nagyobb és kisebb csuklókra is egyaránt illeszkedő egysoros pántot tartalmaz narancssárga és kékeszöld színekben. A készletben 32 színes és különlegesen díszített csempét találsz, melyek vagány, városi kalandor stílust képviselnek. A fiúk és lányok ihletet meríthetnek a készletben található ötletekből arra, hogyan díszítsék fel a karkötőket, de akár saját, egyedi dizájnnal is előállhatnak. Kiegészítők gyermekeknek, akik imádják a kreatív szórakozást A kézműves projekt nyújtotta öröm abban rejlik, hogy a gyermekeknek lehetőségünk van, hogy tetszésük szerint dekorálják ki karkötőiket, melyeket a barátaikkal is megoszthatnak. Közösen összekeverhetik és párosíthatják a barátaikkal a mintákat, miközben igazán egyedi karkötőket alkothatnak. Ez a készlet nagyszerű karácsonyi, ünnepi vagy bármilyen egyéb alkalomra szóló ajándék.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Dots - LEGO® 41903 - Kozmikus csoda karkötő

3,590 Ft

LEGO Dots - LEGO® 41911 - Csapatszellem karkötő

2,990 Ft

LEGO Dots - 41956 - Fagylaltos képkeret és karkötő

10,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385