KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® 41930 - Pandás táskadísz

Lepd meg a gyermekeket egy váratlan meglepetéssel, amit ez a kedves LEGO® DOTS Pandás táskadísz (41930) nyújt! A gyorsan m..

Azonosító: 41930-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

2,390 Ft

Lepd meg a gyermekeket egy váratlan meglepetéssel, amit ez a kedves LEGO® DOTS Pandás táskadísz (41930) nyújt! A gyorsan megépíthető szettel a fiúk és lányok egyedi, merész pandás táskadíszt készíthetnek, amivel feldíszíthetik a táskájukat. Móka a kézművesrajongó gyermekeknek Ez a táskadíszkészlet tartalmaz egy kockát, amelyen rengeteg dísznek van hely, egy szilikonkarikát a rögzítéshez, valamint egy kis, kulcsformájú csempeleválasztót és rengeteg csempét. A gyermekek a fekete, fehér és bambuszt ábrázoló csempékkel még valósághűbb pandát készíthetnek, de az Extra DOTS 4. sorozat csempéivel még több mókás arccal és dísszel dobhatják fel, hogy igazán egyedi legyen. Tökéletes kis meglepetés A fiúk és lányok tetszésük szerint alakíthatják ki a táskadíszt, megváltoztathatják a panda arckifejezéseit, hogy passzoljon a hangulatukhoz, és a barátaikkal is megoszthatják az alkotásukat. Ez a klassz táskadísz mókás önkifejezést nyújt, így remek hétköznapi vagy extra ajándék lehet.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Dots - LEGO® 41911 - Csapatszellem karkötő

2,990 Ft

LEGO Dots - 41956 - Fagylaltos képkeret és karkötő

10,990 Ft

LEGO Dots - LEGO® 41903 - Kozmikus csoda karkötő

3,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385