KockaPark Campona

LEGO® DUPLO® 10419 - Méhek és kaptárak gondozása

Legyen egy kis zsongás a játékidőben a LEGO® DUPLO® Méhek és kaptárak gondozása (10419) 2 éves vagy annál nagyobb gyermeke..

Azonosító: 10419-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 2 - 0

6,990 Ft

Kosárba

Legyen egy kis zsongás a játékidőben a LEGO® DUPLO® Méhek és kaptárak gondozása (10419) 2 éves vagy annál nagyobb gyermekeknek készült fejlesztőjátékkal. Ez a természethez kötődő játék segít a kicsiknek megtanulni, hogyan gondozzák az állatokat, vigyázzanak a természetre és éljenek fenntartható módon. Ehhez a gyakorlatias, természethez kötődő gyermekjátékhoz 2 aranyos méhfigura, egy kaptár méhsejttel, egy virág és egy vezethető autó tartozik. Megtanítja a kicsiknek, hogy ha gondozzák a növényeket, akkor a méhek hozzájutnak ahhoz a táplálékhoz amiből az a mész készül, amit ők úgy szeretnek.A kicsik fejlesztik finommotoros készségeiket, amikor megépítik a virágok szárait, hogy azok fejlődhessenek. Órákon tart majd a vidám játék, miközben agyerekek elképzelik, hogyan gyűjtik a játékméhek a nektárt, viszik vissza a kaptárba és csinálnak belőle mézet. A szetthez 2 LEGO DUPLO figura is tartozik – akiknek segítenek a kicsik begyűjteni a mézet, bepakolni az autóba és elmenni a piacra. Az aján dék LEGO DUPLO fejlesztőjátékokkal a kisgyermekek vidám és tanulságos pillanatokat tölthetnek a szüleik vagy azok társaságában, akik épp gondoskodnak róluk.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft
20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10931 - Teherautó és lánctalpas exkavátor

7,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385