KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® Állatbébik

Állatbébik! Osztozz kisgyermeked értékes, fejlődési mérföldköveiben, miközben ez a LEGO® DUPLO® állat bébikből álló készle..

Azonosító: 10904-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 9
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 2 - 0

3,990 Ft

Állatbébik! Osztozz kisgyermeked értékes, fejlődési mérföldköveiben, miközben ez a LEGO® DUPLO® állat bébikből álló készlet a fantáziadús játék világát tárja elé. A csomagban találtok egy aranyos panda bébit, aki épp bambuszt rágcsál, egy ritka fehér tigriskölyköt, amint épp egy szép rózsaszín virágot csodál, egy falevelet majszoló zsiráf bébit és egy imádni való kiselefántot, aki a barátaival szeretne játszani. Ezek a könnyen kezelhető állatfigurák és építőkockák fejlesztik a kisgyermekek szociális és érzelmi felfogását, illetve korai építési és finommotoros készségeit.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO DUPLO® - LEGO® 10931 - Teherautó és lánctalpas exkavátor

7,590 Ft
20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385