KockaPark Campona

LEGO® DUPLO® 10968 - Orvoslátogatás

Orvoslátogatás! Vezesd be az óvodásokat a mókás tevékenységekbe, amik a klinikán várnak rájuk. Nagyszerűen felkészíti őke..

Azonosító: 10968-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 2 - 0

6,990 Ft

Kosárba

Orvoslátogatás! Vezesd be az óvodásokat a mókás tevékenységekbe, amik a klinikán várnak rájuk. Nagyszerűen felkészíti őket a következő orvoslátogatásra. A kis orvosok és ápolók imádni fogják a barátságos orvost és a szórakoztató tevékenységeket, amik a LEGO® DUPLO® Orvoslátogatás (10968) szettben várnak rájuk. Ez a sokoldalú játékkészlet ahhoz is nagyszerű, hogy felkészítse a 2 éves vagy nagyobb fiatalokat az orvoslátogatásra. Fejlődést segítő, orvosos játékkészlet Vezesd be az óvodásokat a mókás tevékenységekbe, amik a klinikán várnak rájuk. A barátságos orvos egy (nem levehető) rugalmas sztetoszkóppal hallgatja meg a gyerek szívét – a gyerek pólója pedig egy szívmintával van díszítve. Emellett találtok egy zsiráfos magasságmérőt a falon, egy mosdókagylót a kézmosáshoz és székeket, ahol az apuka várakozhat. Ez a játékkészlet az egészség és a gondoskodó viselkedés fontosságáról szól, így ideális a gyerekek társas és érzelmi készségeinek fejlesztéséhez. Játékos tanulás kisgyerekeknek A szülők értékes fejlődési mérföldköveket élhetnek át a kisgyerekeikkel, hiszen a LEGO DUPLO játékok egyenesen a gyerekek kezébe adják a végtelen játék, az önkifejezés és a vidám felfedezés lehetőségét.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft
20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10931 - Teherautó és lánctalpas exkavátor

7,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385