KockaPark Campona

LEGO® DUPLO® 10969 - Tűzoltóautó

Tűzoltóautó! Szórakoztató mentőakciók és fejlődést segítő játék egy funkciókkal teli tűzoltóautóval és egy fára mászó mac..

Azonosító: 10969-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 2 - 0

11,990 Ft

Tűzoltóautó! Szórakoztató mentőakciók és fejlődést segítő játék egy funkciókkal teli tűzoltóautóval és egy fára mászó macskával, akit le kell segítenetek a magasból. A 2 éves vagy nagyobb gyerekek, akik odavannak a tűzoltóautókért, biztosan imádni fogják a LEGO® DUPLO® Tűzoltóautó (10969) készletet. Tűzoltóautós állatmentő küldetések Egy macska egy magas fa tetején ragadt! A tűzoltóautó villogó fényekkel és szirénázva a helyszínre siet (az elemeket megtalálod a csomagban). Kis hősöd lenyomhatja és elfordíthatja az autó karját, amivel felemeli a létrát és megforgatja a kosarat. Ha a kiscica még mindig nem mozdul, akkor találtok néhány ínycsiklandó finomságot, amikkel lecsalogathatjátok. Ha pedig ez sem válik be, ideje kihúzni a tömlőt! Az aranyos, bajba jutott állatot, egy barátságos tűzoltót és egy funkciókkal teli tűzoltóautót tartalmazó, gyakorlatias játékkészlet fejleszti az óvodások társas, érzelmi és finommotoros készségeit, miközben egy hétköznapi hős életszerű kalandjait játsszák el. Játékos tanulás kisgyerekeknek A szülők értékes fejlődési pillanatokat élhetnek át a kisgyerekeikkel, hiszen a LEGO DUPLO játékok egyenesen a gyerekek kezébe adják a végtelen játék, az önkifejezés és a vidám felfedezés lehetőségét.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10931 - Teherautó és lánctalpas exkavátor

7,590 Ft
20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385