KockaPark Campona

LEGO® Ideas - CUUSOO 21323 - Nagy zongora

A zene a szenvedélyed? A szabadidődben szívesen kapcsolódsz ki egy szórakoztató projekttel? Ha igen, akkor ez a hihetetlen..

Azonosító: 21323-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 18 - 0

Online akció
163,990 Ft
152,990 Ft

A zene a szenvedélyed? A szabadidődben szívesen kapcsolódsz ki egy szórakoztató projekttel? Ha igen, akkor ez a hihetetlen LEGO® Ideas Nagy zongora modellkészlet (21323) tökéletes kreatív tevékenységet nyújt számodra. Gyönyörű, és még zenél is Éld át a büszkeséget, amelyet a nagy koncertzongora kifinomult, kockákból készült változatának megépítése nyújt, amellyel valódi zenét tudsz játszani! Alkosd meg a kalapácsmechanikás zongorabillentyűket, a mozgó pedált és az olyan eredeti részleteket, mint a kitámasztott zongorafedél és a billentyűzetfedél. Kapcsold be a motort, és már indulhat is a csodálatos zene – válaszd ki a felhasználói játékot az ingyenes LEGO Powered Up alkalmazásban, hogy saját dallamokat játssz, vagy indítsd el az automata lejátszást, és hallgasd a zenét! LEGO készletek az életstílusodhoz igazítva Kapcsolódj ki és alkoss egy LEGO zenei mesterművet, amelyet kiállíthatsz otthon vagy a munkahelyeden. A felnőtteknek szánt LEGO építőkészletek részeként igazán különleges születésnapi vagy karácsonyi ajándék lehet saját magadnak, zenészeknek, zongoristáknak és hobbiépítőknek is.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO - Ideas - 21345 - Polaroid OneStep SX-70 Fényképezőgép

33,990 Ft

LEGO - Ideas - CUUSOO 21335 - Motorizált világítótorony

126,990 Ft

LEGO - Ideas - CUUSOO 21325 - Középkori kovács

75,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385