KockaPark Campona

LEGO® LEGO® Cole földfúrója

Szállj szembe az Óriás Kőharcossal a LEGO® NINJAGO® Örökség 70669 Cole földfúrójának segítségével, és szerezd vissza az el..

Azonosító: 70669-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 571
Minifigurák: 4
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

0 Ft

Szállj szembe az Óriás Kőharcossal a LEGO® NINJAGO® Örökség 70669 Cole földfúrójának segítségével, és szerezd vissza az ellopott Földrengetők kaszáját! A megépíthető nindzsa játék fúró egy nyitható, 2 minifigurának kialakított vezetőfülkét, automatikusan forgó fúró és kerék funkciót, valamint 2 korongvetőt tartalmaz, míg az állítható Óriás Kőharcos akciófigura 2 nagy karddal van felfegyverkezve. Ez az akciódús nindzsa harcos játék tartalmaz egy gyűjthető Arany Fegyvert — a Földrengetők kaszáját—, emellett találsz benne 4 LEGO NINJAGO minifigurát is fegyverekkel, hogy eljátszd és felidézd a NINJAGO Spinjitzu mesterek című TV sorozat klasszikus akciójeleneteit. A LEGO® NINJAGO 4 minifigurát tartalmaz: Cole-t, Kai-t, a Kőhadsereg felderítőjét és egy Kőhadsereg harcost. Cole földfúrója tartalmaz egy nyitható, 2 minifigurának kialakított vezetőfülkét, automatikusan forgó fúró és kerék funkciót, valamint 2 korongvetőt is. Indítsd be a járművet, hogy elkezdjen forogni a nagy fúró és a motorok. Az Óriás Kőharcos LEGO® NINJAGO® akciófigurának állítható karja, lába és feje, valamint 2 nagy katanája is van. Ebben a gyermekeknek szánt nindzsa játékban megtalálod még Cole Arany Fegyverét, a Földrengetők kaszáját is. A fegyverek közé a LEGO® NINJAGO® nindzsa Kai 2 katanája, a Kőhadsereg felderítőjének korongvetővel ellátott nyílpuskája és a Kőharcos 2 katanája tartozik. Keress még több gyűjthető Arany Fegyvert a 70667 Kai pengés motorja és Zane motoros szánja, 70668 Jay viharharcosa és 70670 A Spinjitzu monostora LEGO® NINJAGO® készletekben! A LEGO® NINJAGO® Örökség nindzsa szettek tartalmazzák a korábbi évadokból ismert, népszerűakciójátékok új verzióit, melyekkel eljátszhatod és felidézheted a NINJAGO Spinjitzu mesterek című TV sorozat emlékezetes konfliktusait. Cole földfúrójának méretei: több mint 9 cm magas, 29 cm hosszú és 15 cm széles. Az Óriás Kőharcos álló figurája több mint 18 cm magas.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385