KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 71704 - Kai vadászgép

A nindzsarajongók, akik örömmel építenek ikonikus LEGO® NINJAGO® Örökség játékkészleteket, valamint imádják a szórakoztató..

Azonosító: 71704-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

13,990 Ft

A nindzsarajongók, akik örömmel építenek ikonikus LEGO® NINJAGO® Örökség játékkészleteket, valamint imádják a szórakoztató játékokat és a megépíthető figurákat, odalesznek a Kai vadászgép (71704) készletért. Ez a bámulatos, gyermekeknek szánt építőkészlet tartalmaz egy játékrepülőt, valamint 2 nindzsa és 2 Nindroid harcos akciófigurát. Tökéletes nindzsajáték a kreatív szórakozáshoz. Ünnepeld meg a NINJAGO® híres történetét azzal, hogy megépíted ezt a klassz LEGO® NINJAGO® Örökség készletet, mely a TV sorozat 3. évadának modern, felújított akciójáték változata. A gyermekek örömmel fogják összerakni a kockákat, mielőtt fantasztikus nindzsacsatákat rendeznének Kai, Lloyd és a Sötét Úr Nindroid harcosai között. A legjobb nindzsa játékkészletek A LEGO® NINJAGO® nindzsajátékokkal a fiatalok beléphetnek a fantáziabeli szórakozás világába, ahol elmerülhetnek a kreatív játékban, miközben klassz történeteket játszanak el a NINJAGO® akciófigurákkal. Kis nindzsádat teljesen magával fogja ragadni az akciójátékok széles kínálata, melyek között nindzsa repülőgépek, robotok, járművek és sárkányok is várnak rá.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385