KockaPark Campona

LEGO® NINJAGO® 71766 - Lloyd legendás sárkánya

A LEGO® NINJAGO® Lloyd legendás sárkánya (71766) harci játékkészletben minden megvan, amire a 8 éves vagy nagyobb nindzsar..

Azonosító: 71766-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 8 - 0

26,990 Ft

Kosárba

A LEGO® NINJAGO® Lloyd legendás sárkánya (71766) harci játékkészletben minden megvan, amire a 8 éves vagy nagyobb nindzsarajongóknak szükségük lehet az órákig tartó, kreatív játékhoz. Az állítható sárkány egy nyereggel és nagyobb támadásra képes szárnyakkal is továbbfejleszthető, amik előre és hátra mozognak. Kiváló minőségű építőkészlet, amivel lenyűgözheted a barátaidat Az építőkészlet 4 minifigurát tartalmaz: Lloydot karddal, akit egy csuklyával is felturbózhatsz, Nyát lándzsával, Viper Flyert hátrakétával és karddal, valamint Python Dynamite-ot egy dinamitrúddal és egy hajítógéppel. Ha a gyerekek legyőzték a nindzsaellenségeket, és teljesítették a küldetésüket, egy új, 2022 januárjában megjelenő, gyűjthető zászlót kapnak jutalmul. Építőkészletek, amik táplálják a nindzsarajongók szenvedélyét A NINJAGO játékok elcsalogatják a gyerekeket a képernyők elől, így elmerülhetnek a fantáziabeli akció izgalmas világában. Ez egy olyan hely, ahol a bátor nindzsahősök mellé szegődve olyan építőkészletek gazdag gyűjteményével szállhatnak szembe a gonosz erőkkel, amik között várnak rájuk robotok, sárkányok és templomok is

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385