KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 75286 - Grievous tábornok Starfighter™-e

Tárd fel a kreatív kalandok galaxisát ezzel a klassz, gyermekeknek szánt LEGO® Star Wars™ űrhajós építőjátékkal: Grievous ..

Azonosító: 75286-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 9 - 0

Online akció
26,990 Ft
22,590 Ft

Tárd fel a kreatív kalandok galaxisát ezzel a klassz, gyermekeknek szánt LEGO® Star Wars™ űrhajós építőjátékkal: Grievous tábornok Starfighterével (75286)! A rajongók imádni fogják az eredeti, játékra inspiráló funkciókat, többek között a nyitható pilótafülkét, a rugós kilövőket és a behúzható futóművet. Grievous tábornok Obi-Wan ellen Ebben az építőkészletben 3 LEGO® minifigurát találsz – Grievous tábornokot, Obi-Wan Kenobit és egy Légi klónkatonát, fegyverekkel ellátva, így a fiatalok eljátszhatják a Star Wars: A Sith-ek bosszúja című film klasszikus akcióit, vagy kitalálhatják saját történeteiket. Szuper ajándékötlet bármelyik fiatal Star Wars rajongónak, hiszen ez az építőkészlet az önálló és a csoportos játékhoz is nagyszerű, emellett remek kiegészítője lehet bármelyik LEGO gyűjteménynek. Star Wars akció LEGO stílusban! A LEGO Csoport már 1999 óta alkot kockából épült, ikonikus Star Wars vadászgépeket, járműveket, helyszíneket és szereplőket. A szórakoztató építőjátékok fantasztikus kínálatával a téma hatalmas sikernek örvend, a rajongók örömére.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385